Hirdetés

Újabb fejezetéhez ért a drónok és sirályok harca



|

Többször előfordult már, hogy a madaraknak nem tetszett egy drón, most egy 6 kilós eszközre támadt rá Skóciában egy sirály.

Hirdetés

Viszonylag gyakran előfordul, hogy a madaraknak nem tetszenek a drónok, és a közelükbe merészkedő eszközre rátámadnak. Most Skóciában is pont ez történt, amikor egy 6 kilogrammos drónra rátámadt egy sirály. A BBC jelentése alapján Stranraer városában egy középiskola tetőszerkezetét akarták drónnal megvizsgálni még júliusban

Hirdetés

A szakemberek azonban arra lettek figyelmesek, hogy egy sirály szokatlanul agresszív viselkedéssel rátámadt a drónra, majd olyan károkat tett abban, hogy az a tetőre zuhant, és tönkre ment. 

A jelentések szerint a drónt üzemeltető szakemberek mindenre figyeltek, és körültekintetően jártak el az eszköz felküldésekor. Ez azt jelenti, hogy azt is felmérték, megzavarják-e a környező madarakat. A jelek szerint tehát nem csak a lakosság ellenzi a drónpostát, hanem a madarak sem rajonganak az effajta eszközökért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.