Hirdetés

Újabb fekete-fehér képet készítettek egy OnePlus 5-tel



|

Maga a OnePlus ügyvezetője osztotta meg a portréfotót.

Hirdetés

A OnePlus 5 hivatalosan június 20-án mutatkozik be, és a OnePlus 3T folytatásaként érkezik. Snapdragon 835-ös lapka lesz benne, és várhatóan 8 GB RAM, valamint dupla hátlapi kamera. 

Hirdetés

A pletykák és a szivárgások arra utalnak, hogy a második hátlapi kamera nem olyan lesz, mint az LG G6-on vagy az iPhone 7 Pluson, hanem monokróm, ami fekete-fehérben fotóz. 

A monokróm szenzor érzékenyebb lehet a fényre, ezáltal pedig a finomabb részleteket képes kombinálni a hardver az RGB-s szenzor által rögzített tartalommal. A kép elméletben jobb és szebb lesz, mint egy sima RGB-s kameránál. 

Pete Lau, a OnePlus ügyvezetője ismét megosztott egy fotót, ami a OnePlus 5-tel készült, és arra utal, hogy a második kamera monokróm. A kép ugyanis egy portréfotó, fekete-fehérben. 

Nem szabad elfelejteni, hogy ezt a konfigurációt az ismert gyártók közül a Huawei vetette be elsőként, a P9, a Mate 9 és a P10 sorozatoknál. 

Ebben a cikkünkben mindent összefoglaltunk, amit jelenleg a OnePlus 5-ről tudni lehet és érdemes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.