Hirdetés

Újabb fontos érdekességek derültek ki a Galaxy Note 9-ről



|

Az S Tollról és a kameráról is érdekes információk szivárogtak ki, és reklámképek is vannak.

Hirdetés

Augusztus 9-én debütál a Samsung Galaxy Note 9, de a szivárgások fényében várható volt, hogy egyre több minden derül majd ki a készülékről a bemutatót megelőző napokban. 

Hirdetés

Egy reddites felhasználó további érdekességeket szellőztetett meg - az illetőnek közvetlen kapcsolata van a Samsungnál, állítólag. 

A kiírás alapján választható ajándék lesz a Fortnite és a prémium, vezeték nélküli, zajszűrős AKG fejhallgató. 99 dollárért azonban mindkettő megkaphatják a vásárlók, pedig a fejhallgató magában 300 dollárért ér. 

Kiderült továbbá, hogy az S Toll színe szabadon választható lesz, továbbá 40 másodpercnyi töltés 30 perc szabad használatot tesz lehetővé. A kameramódot is meg tudja fordítani a toll. 

Az új kamera nem teljesen ugyanaz lesz, mint a Galaxy S9+ modellben. Ez már mesterséges intelligenciával optimalizálja a képet, annak megfelelően, hogy mit fotózunk. Emellett apró buborékokban közli, ha egy fotó nem sikerült tökéletesen, mert például bemozdult valaki vagy valami. A kijelző nagyobb lesz, mint a Galaxy Note 8-on, de a készülék mérete nem változik. 

A szivárogtató elárulta továbbá, hogy csütörtökön jön a Tizen rendszerű Galaxy Watch okosóra is, ami NFC-n keresztül támogatja a Samsung Payt. Akár 7 napot is kibír majd egy töltéssel, ráadásul rozéarany árnyalatban is létezik. 

A legújabb, szintén most kiszivárgott reklámfotók pedig ide kattintva tekinthetőek meg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.