Hirdetés

Újabb fontos részletet erősített meg egy szivárgás a Samsung Galaxy S22 Ultráról



|

Az idei csúcstelefon minden tekintetben a Note-széria utódja lesz majd.

Hirdetés

Hónapokig tartó találgatást követően néhány napja végre bizonyossá vált, hogy a Samsung február 9-re időzítette legújabb mobilos zászlóshajói, a Galaxy S22-modellcsalád bemutatóját.

Az S22, az S22+ és az S22 Ultra leleplezéséig tehát már csak három hetet kell várnunk, a szivárgások azonban olyannyira megszaporodtak, hogy addigra talán nem is marad ismeretlen információ. Ezúttal a trió legdrágább tagjáról, az S22 Ultráról került nyilvánosságra néhány hivatalos promó, melyek megerősítik, hogy a tavalyi pletykákkal összhangban valóban ez lesz a 2020-as kiadással elbúcsúztatott Note-széria szellemi utódja.

Hirdetés

A közismert szivárogtató, Evan Blass egyenesen a Samsung olasz weboldaláról bányászta ki a reklámanyagokat, melyek mindegyikén ott virít a készülékhez tartozó stylus, a HDR 10+ kijelző promóján pedig még azt is kiszúrhatjuk, hogy a digitális toll az S22 Ultra bal alsó sarkába csúsztatható, pontosan úgy, ahogy a Note-nál is volt.

Ehhez jön még, hogy az AMOLED megjelenítő állítólag a Note 20 6,7 hüvelykes paneljénél is nagyobb, 6,8 hüvelykes lesz, így azok a Note-rajongók, akik tavaly hoppon maradtak, az idén tényleg kaphatnak egy kedvükre való telefont.

Ha hihetünk a szóbeszédnek, a Galaxy S22 Ultra európai verziója a Samsung Exynos 2200-as chippel érkezik, melyben már ott lapul az AMD-alapú Xclipse GPU is. Memóriából tárhelytől függően 8/12/16 GB-ot kapunk, az elsődleges kamera pedig még mindig nem a 200 megapixeles ISOCELL HP1-szenzort fogja használni, hanem a koreaiak jól ismert 108 megapixeles megoldását, kiegészülve egy 12 MP-es ultraszéles, egy 10 MP-es telefotó és egy 10 MP-es optikai telefotó lencsével.

A napokban kiszivároghatott az S22-modelcsalád árazása is, s ha pontosak a forrás értesülései, akkor az S22 Ultráért 1249 (128 GB), 1349 (256 GB) vagy 1449 (512 GB) eurót kell majd fizetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.