Hirdetés

Újabb forrás hűti a kedélyeket a Samsung Galaxy S22 Ultra kamerája kapcsán



|

Egyre valószínűbb, hogy a csúcskategóriás készülékekben nem lesz ott a koreaiak nemrég leleplezett újdonsága.

Hirdetés

A Samsung a hónap elején mutatta be a világ első, 200 megapixeles telefonos kameráját, az ISOCELL HP1 szenzort. Maga a bejelentés nem volt különösebben meglepő, mivel már hónapok óta pletykálták, hogy a 108 megapixeles határ elérése után a koreaiak ezt is meglépik majd.

Az új érzékelő debütálása kapcsán viszont csak annyit árult el a vállalat, hogy már megkezdődött a gyártása, így nem nyert megerősítést az a korábbi pletyka sem, hogy ez lehet a Galaxy S22-széria nagy dobása.

Hirdetés

Azóta pedig tovább csökkent ennek az esélye, az Ice Universe nevű szivárogtató júliusi jelentése után ugyanis most egy újabb forrás állítja, hogy nem érdemes erre számítani.  

Ezúttal a koreai The Elec szellőztette meg, hogy az S22 Ultra 108 megapixeles hátlapi kamerával érkezik. A portál továbbá azt is tudni véli, hogy nem kapunk 3D ToF-szenzort, lesz viszont helyette 12 megapixeles ultra széles lencse hardveres képstabilizálással.

Ami pedig a szelfiket illeti, itt is marad a 40 megapixeles képfeldolgozó, méghozzá az eddig látott, pontszerű kivágással, tehát az új generáció sem hozza el a kijelző alá rejtett megoldások korát.

Mindebből arra következtethetünk, hogy a Samsung inkább finomhangolásokat végez majd, ami nem feltétlenül baj, hiszen a a 108/40 megapixeles felbontás is bőven elég egy telefon esetében, míg az összképen lenne mit javítani, hogy a koreaiak ismét előkelő helyen szerepelhessenek az összehasonlításokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.