Hirdetés

Újabb frissítést kapott az iOS 13



|

Az iOS és az iPadOS 13.1.2-es verziója is megérkezett, emellett a watchOS rendszerét is frissítette az Apple.

Hirdetés

Az Apple még csak nemrég adta ki az iOS 13-at, de máris több hibajavítást volt kénytelen közzétenni az új rendszeréhez. Az iOS 13.1.1 például biztonsági és Bluetooth-szal kapcsolatos gondokat iktatott ki, többek között. 

Hirdetés

Ezután érkezett a második frissítés, az iOS 13.1.2, amely elvileg megoldja az iCloud mentési bajait, a kamerával és a Bluetooth-szal kapcsolatos gondokat és egyéb apró hibákat is. 

A Forbes ugyanakkor arra figyelmeztet, hogy a különböző fórumokat megint elárasztották a panaszkodó felhasználók. Az Apple újabb javítása elvileg a problémákat hárította volna el, de eközben egyeseknél gondokat is okozott. A lap szakértői azt tanácsolják, hogy aki már iOS 13-at futtat, az telepítse az új csomagot, aki viszont még iOS 12-t használ, az jobban teszi, ha vár még egy újabb frissítést. 

Ezzel egyszerre az Apple egyébként az iPadOS-t és a watchOS-t is frissítette. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.