Hirdetés

Újabb funkciók érkeznek a Google Térképbe



|

A szivárgások szerint újabb funkciókon dolgozik a Google, többek között a Google Térkép is gyarapodik néhánnyal.

Hirdetés

A Google mindig dolgozik néhány új funkción, amelyekkel szolgáltatásait tenné sikeresebbé, és a jelek szerint a Google Térképbe is érkezik hamarosan pár eddig nem látott opció. Jane Wong nemrég jött rá, hogy milyen újdonságok futhatnak be legközelebb. Az egyik egy úgynevezett első mérföld funkció, amely azok számára lesz érdekes, akik tömegközlekedést használnak. Ez a funkció ugyanis abban segít, hogyan érdemes megtenni a napi ingázás első egy mérföldjét/kilométerét, mondjuk a buszig vagy vonatig. Ehhez a térkép ajánlhat autót, biciklit, motort vagy Ubert is például. 

Hirdetés

Az Uberrel kapcsolatban még több és részletesebb információt jeleníthet meg a Google Térkép, idővel pedig más platformok támogatása is megoldott lehet. Persze elsősorban amerikai szolgáltatókról van szó, mint például a San Franciscóban működő Bay Wheels biciklimegosztó. 

A Google mindezek mellett lekerekítheti a keresősávot a Google Térképen belül, és átrendezheti a logó és profilkép helyét is. A helyek kártyák is változnak, azt viszont egyik módosításról sem tudni, hogy mikor élesítheti ezeket a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.