Hirdetés

Újabb hasznos képességgel bővült a Google



|

Ezúttal a zenészeknek kedveskedik a keresőcég.

Hirdetés

Az évek során a Google számos hasznos funkciót épített a keresőszolgáltatása köré, melyek választékát mostantól egy kifejezetten érdekes eszköz is gyarapítja.

A magyar nyelven is elérhetővé tett Google tuner, vagyis Google hangoló a szorult helyzetbe került zenészeknek segíthet a gitárjuk beállításában.

Hirdetés

Az újdonság használatához nem kell mást tenni, mint beírni a keresőbe a Google tuner, vagy Google hangoló kifejezéseket (mobilon és asztali böngészőben egyaránt), és már meg is jelenik a mérést végző felület. A működésben nincs semmi csavar: a húr megpendítése után a Google elárulja, hogy milyen irányba kell korrigálnunk.

Az egyetlen kikötés, hogy a finomhangoláshoz mindenképp engedélyeznünk kell a hozzáférést a mikrofonhoz, valamint arra sem árt figyelni, hogy az útmutatás pontossága nagyban függ az eszközünk beépített mikrofonjának minőségétől.

Azt persze valószínűleg nem is várja senki, hogy a Google megoldása teljes mértékben felér egy profi hangológéphez, de szükség esetén mindenképp kapóra jöhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.