Hirdetés

Újabb hasznos trükköket tanult az androidos Chrome



|

Ezek a weboldalak offline megtekintésében nyújtanak segítséget.

Hirdetés

A Google androidos Chrome böngészője már eddig is lehetővé tette, hogy elmentsük a weboldalakat későbbi megtekintésre. Ennek a haszna az, hogy ha nem rendelkezünk pillanatnyilag aktív internetkapcsolattal, a konkrét cikket akkor is el tudjuk olvasni. 

Hirdetés

A Google most több szempontból is frissítette az androidos Chrome-ot, amely így még ügyesebb lett a weblapok offline kezelésében. 

Immáron nem csak az éppen böngészett oldalt tudjuk lementeni, hanem bármelyik hivatkozáson ha nyomva tartjuk az ujjunkat, akkor annak a tartalmát is eltehetjük későbbre. 

Ez hasznos lehet olyan cikkeknél, amelyek sok hivatkozást tartalmaznak, de nincs időnk mindet átfutni. Ha később nincs internetkapcsolatunk olvasás, navigálás közben, akkor jól jöhetnek az elmentett tartalmak. 

Ha pedig már a dínó jelzi, hogy offline vagyunk, egy új gomb segítségével automatikus oldalmentésbe kezdhetünk, amint az internetkapcsolat helyreállt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.