Hirdetés

Újabb hasznos trükköt vet be a Google Fotók



|

A Google fotós szolgáltatásában innentől kezdődően külön megjelölhetjük a kedvenc képeinket.

Hirdetés

A Google Fotók eddig is a legnagyszerűbb fotós megoldás volt, de a nemrég bejelentett új funkciók érkezésével még nagyszerűbbé válik. Persze azért mindig akad valami, amit még hozzá lehetne tenni. 

Hirdetés

Ezúttal a fejlesztők egy hasznos extra lehetőséggel bővítették az alkalmazást. A Google Fotókban immáron minden egyes képnél megjelenik majd egy csillag alakú ikon, amellyel kedvencként jelölhetünk meg egy-egy képet. Ezután az albumok között külön részlegbe rendezve találjuk meg a kedvenceinket. 

Milyen további újdonság érkezik még a Google Fotókba, azokon felül, amikről a Google fejlesztői konferenciáján hallottunk? 

A közeljövőben a Google Fotók felhasználóinak arra is lehetősége lesz, hogy egy szív alakú ikonnal tudassák az ismerőseikkel, hogy imádják az általuk megosztott képeket. Az újítás hasonlóan működik majd a kedvencekhez, de egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.