Hirdetés

Újabb izgalmas részletek derültek ki a Galaxy S10-ről



|

A legutóbbi, részletes szivárgások sok eddigi pletykát megerősítettek az új Samsung zászlóshajókkal kapcsolatban.

Hirdetés

Február 20-ig kell várnunk a Galaxy S10 széria hivatalos bemutatójára, addig is azonban tovább záporoznak majd a különféle információk és fotók. Ezúttal a dizájnról, a kamerákról és a kiegészítőkről kerültek elő érdekes hírek. 

Hirdetés

A korábbi pletykáknak megfelelően mindhárom Galaxy S10 verzióba a Galaxy S9 12 megapixeles fő szenzora került, változtatható rekeszértékkel, de felturbózva. Az autofókusz és az optikai képstabilizáció természetesen adottak, ahogyan a szuperlassított felvétel is. Újdonságot jelent majd a Bright Night éjszakai fotómód (válasz a Google és a Huawei megoldására), illetve a Stage Lighting portrémód. 

A szuperszéles-látószögű kamera 16 megapixeles lesz, de sajnos OIS vagy autofókusz nélkül. A Galaxy S10+ modellre már egy harmadik, 13 megapixeles szenzor is kerül, ez a telefotós megoldás, optikai stabilizálással és autofókusszal. 

A képernyő kerete mindenhol egyforma lesz, csak alul lesz valamivel vastagabb. A készülékház pedig ismét fénylő lesz, akárcsak a Galaxy S8-on. A hangszóró rácsa olyan lesz, mint a Galaxy Note 9-en, de eggyel több kivágással. A Galaxy S10+ bekapcsológombja valamivel magasabbra, a Galaxy S10 és S10E gombja valamivel alacsonyabbra kerül. 

A készülékek dobozába pedig frissített AKG fülhallgató kerül majd - azt nem tudni, hogy miben változik. A gyári gyorstöltő matt fekete lesz, és legalább 20 wattos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.