Hirdetés

Újabb jel utal arra, hogy érkezik a Samsung Galaxy S23 olcsóbb kiadása



|

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy megkapjuk a Galaxy S23 FE-t.

Hirdetés

Az alacsonyabb árakkal dolgozó kínai gyártók térhódításával a megfizethetőbb szegmensben is elérhetővé váltak a csúcskategóriás hardvereket kínáló okostelefonok, amelyre a piacvezető Samsung a Galaxy S-széria jóárasított variánsaival, az S20 FE-vel és az S21 FE-vel igyekezett reagálni.

A chiphiány azonban elsodorta a közönségkedvencnek szánt kategóriát, így a tavaly megjelent S22-sorozathoz már nem érkezett FE-kiadás. Azóta is találgatások tárgya az FE modell visszatérése, amire legutóbb egy januári jelentés utalt, most pedig egy újabb szivárgás árulkodik erről.

Hirdetés

Ezúttal a holland Galaxy Club szállított egy fotót egy Dél-Koreában hitelesített akkumulátorról, amely a Samsung Galaxy S23 FE-hez tartozhat. A blog szerint a telepen található EB-BS711ABY azonosító árulja el ezt, mivel az eddigi pletykák alapján maga a készülék is SM-S711 modellszámon futhat.

Az akkumulátoron szereplő feliratok ugyanakkor nem tártak fel további titkokat, így még a kapacitás is rejtély maradt. Az alkatrész felbukkanásából mindenesetre arra következtethetünk, hogy ha valóban az S23 FE-be szánja a Samsung, akkor már nem lehet messze a mobil leleplezése.

A nagy visszatérésre kiváló alkalmat kínálna a soron következő Galaxy Unpacked esemény, melynek kapcsán a napokban került megerősítésre, hogy július utolsó hetében számíthatunk rá. A Samsung ugyan ezen belül még nem közölte a pontos dátumot, de a jól értesült madárkák azt csiripelik, hogy a koreaiak július 26-án (szerda) szeretnék megejteni a termékbejelentésekben gazdagnak ígérkező műsort.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.