Hirdetés

Újabb jelek árulkodnak a Samsung Galaxy Tab S4-ről



|

A Geekbench adatbázisa szerint Snapdragon 835-ös chip kerülhet az új csúcstabletbe.

Hirdetés

A Samsung egy ideje már dolgozik a Galaxy Tab S3 utódján, és minden jel arra utal, hogy már nem kell sokat várnunk rá. Eredetileg februárban bukkantak fel az első beszámolók a Galaxy Tab S4-ről, ebben a hónapban pedig kiderült, hogy tényleg létezik, és hamarosan bemutatkozik. 

Hirdetés

A Galaxy Tab S4 nemrég felbukkant a Geekbench adatbázisában is. Ott az SM-T835 modellszámmal listázták, de mivel lesz WiFi-s és LTE-s verzió is belőle, ezért feltételezhetően SM-T830 néven fut majd a másik kiadás. 

Az adatbázis szerint a Galaxy Tab S4-be a Qualcomm Snapdragon 835-ös tavalyi csúcslapka kerül, 4 GB RAM és 64 GB tárhely társaságában. Gyárilag Android 8.1 fut majd a táblán, ami a korábbi pletykák szerint 10,5 hüvelykes, 2560 x 1600-as felbontású és 16:10-es képarányú kijelzőt kap. 12 megapixeles hátsó és 8 megapixeles előlapi kamerákat emlegetnek, az ujjlenyomat-olvasó helye egyelőre bizonytalan. 

A tippek szerint a Galaxy Tab S4 hivatalosan a Galaxy Note 9-cel egyszerre, az idei IFA kiállítás előtt mutatkozhat be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.