Hirdetés

Újabb képek a Samsung Galaxy S9-ről



|

A Bloomberg szerint már márciusban kapható lesz a Galaxy S9 és a Galaxy S9+, amelyek kamerában fejlődhetnek elsősorban.

Hirdetés

Sok dolgot hallottunk már a Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ modellekről, és kiszivárgott képek is vannak már ezekről. Ezúttal megint jó minőségű, renderelt képek kerültek elő, most az onLeaks jóvoltából, amely általában hiba nélküli jóslatokkal szolgál a hasonló ügyekben. 

Hirdetés

Ezek alapján a Galaxy S9-es széria szinte teljes egészében megtartja azt a dizájnt, amit a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ hozott. Az előlap első ránézésre teljesen ugyanolyan, a különbség igazából a hátlapon van: az ujjlenyomat-olvasó a kamera alá, kényelmesebb helyre költözik. A készülékről nem hiányzik majd a jackcsatlakozó sem, ugyanakkor a hangszóró továbbra is lefelé szól. A Bixby gombja is marad a bal oldalon. 

Majdnem minden forrás egyetért abban, hogy a Galaxy S9 egy hátlapi kamerát kap, a dupla kamera kizárólag a Galaxy S9+ verzión lesz rajta. Ezzel egyszerre a kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó érkezése nem túl valószínű. 

Ezeket az információkat egyébként a Bloomberg is megerősítette: szerintük a legnagyobb fejlődés kamerafronton várható, illetve az akku mérete is nőhet picit. Elvileg az MWC előtt, február végén mutatja be az új zászlóshajókat a Samsung, a bolti megjelenés pedig márciusban lesz esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.