Hirdetés

Újabb képeken a Huawei Mate 20 Pro



|

Előkerültek a hivatalos tokok, illetve a boltokban is akciózik a Huawei néhány érdekes kedvcsinálóval.

Hirdetés

A Huawei folyamatosan teszi közzé a közösségi oldalakon a kedvcsinálókat a Mate 20 Pro zászlóshajójához. Eközben természetesen egyre több a szivárgás is, ezúttal a hivatalos tokok kerültek elő. Értelemszerűen az okostelefont is láthatjuk a renderelt képeken. 

Hirdetés

A Mate 20 Pro kijelzőbe belóg majd egy szenzorsáv, ami ezúttal jóval nagyobb, ugyanis a Face ID-hoz hasonló arcfelismeréssel újít a Huawei. A hangszórónak és az előlapi kamerának is kellett hely. A kijelző kerete alul ezúttal is vastagabb lesz, bár nem annyira, mint az előző modelleknél. A kontrollert továbbra is kizárólag csak az Apple hajtja a panel alá, az az eljárás ugyanis sokkal többe kerül. 

A hátlapi kamerarendszer valóban négyszög formát ölt. Benne három kamera és egy kéttónusú vaku található. Ujjlenyomat-olvasó nincs a hátlapon, vagyis tényleg a kijelzőbe ágyazzák a szenzort. Az új Huawei tokok pedig az Apple és a Samsung megoldásaira ütnek. 

A Huawei eközben a fizikai boltokban is akciózni kezdett: egy lekerekített szélű üvegdarab van a polcokon, ami a Mate 20 Próra utal. A készülék október 16-án, Londonban debütál. 

Frissítés: előkerültek az eddigi színek is, hivatalos, renderelt képeken. A negyedik verzió a most készülő smaragdzöld lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.