Hirdetés

Újabb képeken az HTC U12+



|

Május elején mutatkozhat be az HTC új zászlóshajója, amely valószínűleg az egyetlen lesz idén.

Hirdetés

Az eddigi pletykák alapján úgy néz ki, hogy az HTC május elején mutatja be az idei egyetlen zászlóshajóját. Ez az U12 lesz, amely állítólag U12+ néven kerül majd boltokba. 

Hirdetés

Egy kijelzővédőkre specializálódott tajvani cégnek hála most élőképek kerültek elő a csúcskészülékről. A fotókon úgy néz ki az eszköz, mint az eddig kiszivárgott képeken. 

Az HTC nagy gödörben van, és a cég reményei szerint talán az U12+ megfordítja a szerencséjét. A dizájnt tekintve az új modell laposabbnak tűnik az U11+ készüléknél, de ez optikai csalódás is lehet. 

A gyártó új zászlóshajója dupla hátsó kamerát kap, az ujjlenyomat-olvasó pedig hátulra kerül. Az HTC egyelőre nem mert szenzorsávot lógatni a 18:9-es képernyőbe. A panel alatt Snapdragon 845-ös SoC, 6 GB RAM és 64 vagy 128 GB tárhely lesz. Dupla kamera kerül továbbá az előlapra is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.