Hirdetés

Újabb képeken az LG G7



|

Előkerültek a renderelt képek, amelyek alapján hitelesek az eddig kiszivárgott fotók - a kijelzőbe belóg majd egy szenzorsáv.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja láttuk az első képeket az LG G7-ről - akkor azt hittük, hogy azt a modellt kaszálta el az LG, de pár nap múlva kiderült, hogy valójában ez lesz az új G7. Most olyan renderelt képek is kiszivárogtak, amelyek igazolják az eddigi fotók és pletykák hitelességét. 

Hirdetés

A Mr. Phone és az @OnLeaks által közzétett renderelt képek alapján a kijelzőbe tényleg belóg majd egy szenzorsáv. A képernyő nagyjából 6 hüvelykes lehet. A hátlapon dupla kamera, LED-es villandó, a lézeres autofókusz alkatrészei, valamint ujjlenyomat-olvasó kaptak helyet. Jó hír, hogy marad a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó is (mindez nagy plusz pont, hiszen az LG mellett már csak a Samsung és a OnePlus tart ki mellette). 

Az LG G7 a jelentések szerint 153,2 x 71,9 x 8,2 milliméteres, vagyis magasabb és vastagabb, mint a tavalyi LG G6. A motorháztető alatt a Qualcomm Snapdragon 845 chipje lesz, akár 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. 

Úgy tudni, hogy az LG G7 valamikor májusban jelenik meg, a szenzorsáv melletti részeket pedig képes lesz kitakarni a rendszer. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.