Hirdetés

Újabb kiszivárgott képeken a Samsung Galaxy S23-széria



|

Egy megbízható szivárogtató szállította az új Samsung-zászlóshajókat ábrázoló fotókat.

Hirdetés

Ha hihetünk az eddigi pletykáknak, a Samsung február 17-én fogja boltokba küldeni a következő generációs csúcsmobiljait, a Galaxy S23-szériát, amely az elődjéhez igazodva 3 készüléket takar majd: az S23-at, az S23 Plust és az S23 Ultrát.

A jövőre érkező zászlóshajókról már egészen korán, szeptemberben kiszivárgott néhány állítólagos gyári render, most pedig a telefonok ún. dummy változatairól, vagyis a tényleges hardvert nem tartalmazó fizikai modellekről kaptunk néhány fotót.

Hirdetés

Két jel is arra utal, hogy végül valóban így fest majd a Galaxy S23-sorozat: egyrészt a fotókon látható dizájnok megegyeznek a szeptemberi rendereken látott formákkal, másrészt pedig a képeket szállító Leakspinner több mint 1500 korábbi szivárogtatás alapján 86%-os pontossággal szokta "megjósolni" a megjelenés előtt álló kütyük tulajdonságait.

A képek alapján az alap- és a Plus kiadások ismét csupán a méretükben és a belső tulajdonságaikban fognak eltérni egymástól. Az S22-öz és az S22 Plushoz képest szembetűnő változás, hogy a két olcsóbb modell három kameralencséjét már nem fogja közre egy kitüremkedő sziget, hanem közvetlenül a készülékek hátlapjába ágyazták őket, hasonlóan az S22 Ultrához.

Leakspinner a Slashleaks felületén, két különböző albumban hozta nyilvánosságra a képeket, melyeket ezen és ezen a linken böngészhetsz. Végezetül nem árt megjegyezni, hogy továbbra is csak pletykákról beszélünk, így még a magas valószínűség mellett sem garantált, hogy nem okoz meglepetést az S23-széria dizájnja.

Neked hogy tetszenek az S23-as dummy modellek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.