Hirdetés

Újabb középkategóriás mobillal támad a Sony, itt az Xperia 8 Lite



|

Alapvetően az Xperia 10-et csomagolták újra, azonos házban és tudással, de más kamerarendszerrel.

Hirdetés

A Sony a hazai pályáján egy új okostelefont dobott piacra, aminek a neve Xperia 8 Lite. Ez igazából a készülékházat és a specifikációk többségét tekintve ugyanaz, mint a már kapható Xperia 10, ami tavaly februárban érkezett. A fő különbséget az eltérő kamerarendszer jelenti. Így sajnos maradt a több mint 3 éves, 14 nm-es, elavultnak mondható Snapdragon 630-as lapka is. A 6 hüvelykes LCD-kijelző full HD+ felbontású és 21:9 képarányú. 

Hirdetés

Miben más tehát az Xperia 8 Lite, mint az Xperia 10? A fő kamera itt 12 megapixeles és f/1.8-as, ezt egy 8 megapixeles, f/2.4-es második kamera egészíti ki. Azt nem tudni, hogy a második szenzor mire jó, a tippek szerint vagy 2x-es zoomkamera vagy mélységérzékelő. 

Az előlapi kamera 8 megapixeles f/2.0-s, van jackcsatlakozó, USB-C port, az akku viszont csak 2870 mAh-s. Ehhez ráadásul egy közel kétéves, Android 9 rendszert adnak gyárilag, 235 eurónak megfelelő összegért, 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.