Hirdetés

Újabb morzsák kerültek elő a Galaxy S9 hátlapjáról



|

Kiszivárgott egy képernyőkép, amely szerint valóban a kamera alá kerül az ujjlenyomat-olvasó.

Hirdetés

Mivel a Samsung Galaxy S8 és Galaxy S8+ remekül sikerültek, ezért azt is mondhatnánk, hogy kár lenne komolyabban hozzányúlni az idei modellekhez. A Samsung valóban csak ráncfelvarrásokat tervez, azok viszont látványosak és üdvözlendőek. 

Hirdetés

Egy kiszivárgott képernyőkép (elvileg az S Healthből van a kép) alapján úgy néz ki, hogy az ujjlenyomat-olvasót például jobb helyre pakolja a gyártó, konkrétan a hátsó kamera alá. 

A lapos szenzor ezáltal könnyebben kezelhetővé válik, és kisebb valószínűséggel érintik meg a felhasználók a kamera lencséjét (a kezdetekben ez előfordul az idei modelleknél). 

Érdekes módon a Samsung úgy néz ki, hogy továbbra sem hajlandó a nagy és kör alakú ujjlenyomat-olvasókra váltani, vagyis némi megszokást ez is igényelhet, ha valaki más készülékről térne ár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.