Hirdetés

Újabb nagy mobilgyártó jelenhet meg az európai piacon



|

Egy ideje nyilvánvaló, hogy a Vivo is betörne az EU-s piacra. Folytatva a terveit, most Ukrajnában jelent meg a cég.

Hirdetés

Bár a kínai Vivo világszinten az egyik legkeresettebb okostelefon-márka, az európai országokban eddig nem igazán volt jelen (de Oroszországban például már igen). 

Hirdetés

A legutóbbi jelentések szerint a Vivo tényleg szeretne betörni az EU-s országokba is idővel, a terveket folytatva pedig a következő állomást Ukrajna jelenti. Az országban már létrehozták a facebookos és az instagramos fiókokat, előkészítették a weboldalakat, és hamarosan piacra dobják a Vivo V15 Prót és a Vivo Y17-et. 

A Technot úgy tudja, hogy a Vivo jelenleg is munkaerőt toboroz az országban: PR-szakembereket, dizájnereket, igazgatókat, menedzsereket is keresnek, többek között. Állítólag már a szervizközpont helye is megvan. 

Bár a Vivo ukrán piacra érkezése nem sokkolja a világot, azt jól mutatja, hogy lépésről-lépésre terjeszkedik a kínai cég nyugatra. Remélhetőleg nem a Vivo emeli fel az egekbe a vételárait, hanem kedvező ajánlatokkal még több kiváló választást ad majd a fogyasztók kezébe, idővel egész Európában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.