Hirdetés

Újabb okostelefonokra tölthető az Oreo-alapú LineageOS 15.1



|

Többek között a Moto Z2 Force és a Sony Xperia XA2 készülékekre is vihető az Android Oreo-alapokon nyugvó LineageOS 15.1.

Hirdetés

Nem is volt olyan régen, hogy megérkezett a LineageOS 15.1, amely az Android 8.1 Oreo alapjain nyugszik. Akkor négy okostelefonra (öt modellre) vált letölthetővé, most pedig újabb eszközökre vihető. 

Hirdetés

Van azért rossz hír is: az új build többé nem tölthető az HTC One A9 (hiae) modellre, ugyanis problémák adódtak a telefonhívásokkal. 

Jó hír viszont, hogy az Oreo-alapú rendszer a Motorola Moto Z2 Force, a Sony Xperia XA2, valamint az ASUS Zenfone 2 Laser 720p és 1080p okostelefonokra is tölthető lett: 

  • ASUS Zenfone 2 Laser 720p (Z00L)
  • ASUS Zenfone 2 Laser 1080p (Z00T)
  • Motorola Moto Z2 Force (nash)
  • Sony Xperia XA2 (pioneer)

A LineageOS flash-eléséhez nem szükséges rootolni a készüléket, ugyanakkor a bootloadernek nyitottnak kell lennie. Egy TWRP-hez hasonló eszközre is szükség van a telepítéshez, vagyis aki eddig nem flash-elt okostelefont, az semmiképp ne vágjon bele felkészületlenül a LineageOS telepítésébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.