Hirdetés

Újabb összehajtható mobilokon dolgozik a Samsung



|

A jelentések szerint összehajtható kagylómobilon és kifelé hajtogatható okostelefonon is dolgoznak a Samsung mérnökei.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Fold lesz az első igazi mainstream összehajtható mobil (április 26-án érkezik), azonban a Samsung már most dolgozik két másik modellen. A Bloomberg jelentése szerint az egyik egy kagylómobil lesz, a másik egy kifelé hajtogatható okostelefon, mint a Huawei Mate X. 

Hirdetés

A kagylóformájú összehajtható okostelefont elvileg még az idei évben megvillantja a Samsung, legkésőbb jövő év elején. Itt lesz külső kijelző is, bár a Samsung egyelőre várja a visszajelzéseket, hogy ez mennyire hasznos a Galaxy Foldon. Olyasmi terméket kell elképzelnünk, mint amit az összehajtható Motorola RAZR készülékkel kapcsolatban emlegetnek. 

A Mate X-hez hasonló, kifelé hajtogatható modellnek egyébként már van prototípusa, ugyanis korábban azzal cserélték volna le a Galaxy Foldot. Ez sokkal vékonyabb is, mert nincs benne külső kijelző. Azt viszont nem tudni, hogy ez mikor jelenik meg. 

A Samsung orvosolna egy nagy problémát is: a Galaxy Fold közepén egy idő után egy gyűrődés jelenik meg, ez nem maga a panel, hanem a védőréteg a kijelzőn. A Samsung eddig nem tudta kiküszöbölni ezt a jelenséget, de állítólag a Huawei eszköze is ettől szenved. Mindez pedig elég rossz jellemző egy 2000 eurónál is drágább kategóriában, ami állítólag a jövőt jelenti. 

A dél-koreai gyártó idén 1 millió összehajtható mobilt is gyárthat, ennek döntő többsége valószínűleg Galaxy Fold lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.