Hirdetés

Újabb összehajtható mobilon dolgozhat a Huawei



|

A legújabb összehajtható Huawei okostelefon a szivárgások szerint kagyló formájú lenne, mint a Motorola RAZR 5G.

Hirdetés

Míg egyes feltételezések szerint a Huawei a Mate 40 mobilok után talán soha többé nem dobhat piacra új okostelefont az amerikai korlátozások miatt, addig egyértelmű, hogy a kínai gyártónak nagy tervei voltak és vannak. Amennyiben lesz lehetősége megfelelő alkatrészekhez jutni, akkor például újabb összehajtható mobillal is jelentkezne a piacon, és ezúttal már a Samsung Galaxy Z Flip és a Motorola Razr 5G mintájára. 

Hirdetés

A kínai szabadalmi hivatalhoz még áprilisban nyújtották be a dizájnterveket, a képek alapján pedig egyértelmű, hogy kagylóformátumú lenne az új összehajtható mobil. Ezen a készüléken viszont sokkal nagyobb a külső kijelző, ami ideális lehetne többek között szelfizéshez. 

Természetesen ez most is csak egy szabadalom, abból pedig nem feltétlen lesz kész termék, sokszor csak ötleteiket vagy egy lehetséges terméket próbálnak így levédetni a gyártók. A Huawei esetében pedig most különösképp nincs garancia új mobil érkezésére, a felhasználók továbbra is csak remélhetik, hogy egyszer elhárulnak az akadályok a cég működése elől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.