Hirdetés

Újabb Portal videotelefonokat hoz a Facebook



|

Három új Portal eszközzel állt elő a Facebook: mindegyik lényege, hogy videón keresztül beszélgethessünk az ismerőseinkkel.

Hirdetés

A Facebook az ígéreteinek megfelelően újabb országokban teszi elérhetővé a videotelefonálásra alkalmas Portal okoskijelzőket, illetve a WhatsApp videohívások támogatását is megoldotta. Van továbbá három új modell is, amelyek olcsóbbak az eredeti megoldásoknál. 

Hirdetés

Az új Portal Mini 8 hüvelykes HD-kijelzőt és 10 wattos hangszórókat kapott, és már 129 dollártól vihető lesz. Az új Portal eközben 10 hüvelykes képernyővel, 179 dollárért lesz elérhető. 

Az új Portal TV pedig igazából a tévé mellé való, és a nagy kijelzőn teszi lehetővé a videohívások lebonyolítását. Ez 149 dollárba kerül, 8 mikrofonnal támad, a kamerája 12,5 megapixeles és 120 fokos látószögű. 

A Facebook az újdonságokkal az üzenetküldő platformját akarja szélesíteni, az okoskamerás funkciók pedig gondoskodnak róla, hogy mindig képben maradjunk. Az AR-effektekkel pedig virtuális kalapokat is hordhatunk beszélgetés közben. 

A kamerát és a mikrofonokat fizikai kapcsolóval lehet majd használat közben kiiktatni, de ez valószínűleg nem nyugtat majd meg mindenkit az adatgyűjtéséről ismert Facebookkal kapcsolatban. 

Az új eszközök idén elérhetővé válnak Ausztráliában, Új-Zélandon, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.