Hirdetés

Újabb részletek derülhettek ki az Apple okosszemüvegéről



|

Egy megbízhatónak tartott szivárogtató az Apple Glass áráról és tulajdonságairól is beszélt.

Hirdetés

Bár a Google Glass megbukott, mielőtt megszülethetett volna, nem kizárt, hogy a közeljövőben érkeznek okosszemüvegek. Állítólag az Apple is dolgozik a saját eszközén, de ezt 2022-ig jó eséllyel nem fogja piacra dobni. Most Jon Prosser (aki február óta az iPhone SE-ről és a 13 hüvelykes MacBook Próról is szivárogtatott dolgokat hivatalos bejelentésük előtt) reagált Ming-Chi Kuo szavaira. 

Hirdetés

Elmondása szerint 2021 közepén már jöhet az Apple Glass, és bár alapvetően 499 dollárért fogják kínálni, készül belőle dioptriás változat, melynek árazása egyedi lehet. Azt is elmondta, hogy a napszemüveg-variációval ugyanakkor nem végeznek az első hullám startjáig.

A belsejéről annyit tud, hogy a keret jobb oldalán LiDAR szkenner található, de abban a prototípusban, amit ő látott, nincs kamera. A Starboard kórnevű felhasználói felület mindkét lencsén megjelenít információkat, és mind az eszközhöz nyúlva, mind kézmozdulatokkal adhatunk majd utasításokat. Jó esély van arra, hogy ahogy az Apple Watch, úgy ez is egy iPhone-hoz fog csatlakozni, így tudjuk majd kihasználni minden funkcióját.

A cikk nyitóképe csak illusztráció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.