Hirdetés

Újabb részletek kerültek elő az új iPhone, MacBook, iPad Pro és AirPods készülékek megjelenéséről



|

Augusztus és október között mutatkozik majd be az AirPods Studio, az ARM-alapú MacBook és MacBook Pro 13, az új iPad Pro, az iPhone 12 széria és az új HomePod.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy a pletykák szerint az Apple szeptember 8-án, egy különleges rendezvényen mutatja be az iPhone 12 mobilokat, egy új iPadet és az Apple Watch Series 6 okosórát. A jól értesült forrás azt is megszellőztette, hogy ezután október 27-én érkezik két ARM-alapú Apple laptop, az új MacBook és az új MacBook Pro 13, ezeket pedig egy új iPad Pro kíséri majd, és talán az Apple okosszemüveg is. 

Hirdetés

Az már ennyiből jól körvonalazódik, hogy az Apple igen komoly hardverfrissítésekkel készül az idei év hátralévő részére. Egy másik twitteres szivárogtató most megerősítette a fenti dátumokat és kapcsolódó termékeket, és az Apple Insider szerint is hitelesek az információk. 

Azóta pedig kiderült az is, hogy az Apple már augusztus 19-re is készül pár újdonsággal: szimplán a weben keresztül jelenti be az új iMacet, az AirPods Studiót, a HomePod 2-t és a HomePod Minit. Októberben pedig jön majd a 4K-s Apple TV, az AirPower és az AirPower Mini vezeték nélküli töltő is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.