Hirdetés

Újabb részleteket árult el a Xiaomi a Redmi Note 11-ről



|

A készülék hamarosan kapható lesz kínában, az Európai indulása azonban még odébb van.

Hirdetés

Hivatalosan is megerősítette a Xiaomi, hogy a Redmi Note 11 széria október 28-tól kapható lesz Kínában. A megjelenési dátummal együtt a telefon néhány specifikációjával kapcsolatos kép is publikálásra került, amik alapján egészen jól el lehet helyezni az eszközt a piacon jelenleg elérhető telefonok ranglistáján.

Hirdetés

Megtudtuk például, hogy a Redmi Note 11 széria AMOLED kijelzőkkel  érkezik. A Note 10 Pro volt az első Redmi Note, ami lecserélte az LCD technológiát, ez pedig mostantól szabványnak tűnik. A Xiaomi azt is megerősítette, hogy a paneleket a Samsung gyártja, ami mindenképp bizakodásra adhat okot.

Jó hír, hogy a Note 11 rendelkezik majd 3,5 mm-es jackcsatlakozóval, NFC és Bluetooth 5.2-es támogatással, rezgőmotorral és a WiFi6-os szabványt is támogatja. A csúcsmodell, azaz a Redmi Note 11 Pro Plus 120 W-os gyorstöltéssel pumpálja majd a 4500 mAh akkumulátorcsomagját.

A CPU-val kapcsolatban továbbra is csak pletykákat hallani. Ezek szerint a Redmi Note 11, tehát a belépő modell a MediaTek Dimensity 810-es processzorral, míg a Note 11 Pro a Dimensity 920-szal, a legerősebb Note 11 Pro Plus pedig a Dimensity 1200U-val szerelve érkezik. A hírek szerint az európai piacra valamikor a jövő év elején érkeznek ezek a modellek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.