Hirdetés

Újabb streaming szolgáltatást használhatnak ingyen az LG tévék birtokosai



|

Az AppleTV+ után újabb ingyenes tagságot osztogat az LG.

Hirdetés

Akik rögtön a februári kihirdetéskor rárepültek az ajánlatra, azoknál ezekben a hetekben fog lejárni a 2018-as vagy későbbi gyártású LG okostévékhez felajánlott három hónapos ingyenes AppleTV+ tagság. Ezzel az akcióval ugyan sajnos csak április 30-ig lehetett élni, a koreaiak viszont nem hagyják magukra az ügyfeleiket, és most egy újabb kört állnak a közönségnek, csak egy másik almás szolgáltatásban.

Az LG ugyanis nemrég közleményben tudatta, hogy ezúttal az Apple Music zenestreaming-platformhoz kaphatunk ingyenes hozzáférést, méghozzá az előző ajánlathoz hasonló feltételekkel.

Hirdetés

Ennek megfelelően a díjmentes tagság ezúttal is három teljes hónapig tart, valamint a legalább webOS 4.0 operációs rendszer futtató, tehát 2018-as gyártású vagy annál újabb tévéken válthatjuk be, továbbá a StanbyME, a StanbyME Go modelleken és a MyView okosmonitorokon is aktiválható. A jó hír, hogy a beváltással nem kell sietni, a promóció ugyanis világszerte 2025. április 29-ig tart. Arra viszont érdemes figyelni, hogy a próba lejártával az Apple automatikusan levonja a következő hónap havidíját, így időben kell gondoskodni a lemondásról, amennyiben nem ragaszkodunk a szolgáltatáshoz.

Ahogy az AppleTV+ esetében, a próbaidőszak itt sem csak az aktiválására használt készülékre érvényes, vagyis ha élünk az ajánlattal, azt követően az összes eszközünkön hozzá fogunk férni az Apple Musichoz. Az akció hivatalos apropója egyébként az, hogy az LG OLED modelljei és bizonyos QNED készülékei a piac első okostévéiként ettől a héttől kezdve támogatják az Apple Music Dolby Atmos térbeli hangzását.

"A zenehallgatás egészen új élmény a Dolby Atmos térhatású hangzásvilágával, teltségével és tiszta részleteivel. Az Apple Music automatikusan lejátssza a Dolby Atmos minőségű zeneszámokat az ezzel kompatibilis LG okostévéken, Dolby Atmos-képes LG hangprojektorokkal párosítva pedig a hallgatóknak még magasabb szintű zenei élményben lehet részük. [...] Az LG okostévék képesek Bluetooth-on keresztül közvetlenül csatlakozni Apple AirPodshoz vagy más Apple-eszközhöz, így a Dolby Atmos hangzás az összekapcsolt készülékeken is élvezhető."

- írja a gyártó. Az Apple zenestreaming-platformja egyébként 2015 óta elérhető, s habár eleinte még számos tekintetben elmaradt a svéd Spotifytól, a cupertinóiak az évek során szépen kipofozták a Magyarországon havi 1790 forintért mért szolgáltatást, amelynek androidos és windowsos alkalmazása is van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.