Hirdetés

Újabb színben villog a Nokia 8



|

Egyelőre nehéz megmondani, hogy tényleg lesz-e "aranyréz" verzió, vagy egyszerű hamisítvánnyal van dolgunk.

Hirdetés

Meglehetősen gyakoriak mostanában a pletykák a Nokia 8-ról, amelyről igazából már minden kiszivárgott. Mindez arra utal, hogy a hónap végén tényleg bemutatkozik majd az új zászlóshajó. 

Hirdetés

A legutóbbi szivárgást egy olyan képsorozat jelenti, amely állítólag a gyártósor mellett készült. Ha ez igaz, akkor már tart a sorozatgyártás, ráadásul az eddig ismert kék és ezüst verziók mellett lesz legalább egy további szín is. 

A fotók ugyanis az "aranyréz" modellről készültek, amiről eddig nem lehetett hallani. A képeken látható eszköz azonban több ponton eltér az Evan Blass által kiadott, véglegesnek tűnő formától. 

Nem látszik a Zeiss logó a hátsó kamerák alatt, a home gomb pedig jóval nagyobb, mint kellene. Az sincs ott a hátlapon, hogy a HMD Global gyártja az okostelefont. 

Mi ennek a magyarázata? Vagy egy prototípussal van dolgunk, vagy egy félkész modellel. Az is lehet persze, hogy egyszerű hamisítvány. A színválasztás mindenesetre érdekes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.