Hirdetés

Újabb szivárgás mesél a Motorola következő mobiljáról



|

A specifikációk után már az Edge 20 a dizájnja sem titok.

Hirdetés

Egyre sűrűsödnek a pletykák a Motorola következő nagy dobása, az Edge 20-szériás mobilok kapcsán. A múlt hónapban az elvileg 3 modellből (Edge 20 Lite, Edge 20, Edge 20 Pro) álló paletta specifikációi kerülhettek nyilvánosságra, most pedig már képgalériánk és videónk is van az arany középutat képviselő Edge 20-ról.

Az anyagok OnLeaks (valódi nevén Steven Hemmerstofer) jóvoltából szivárogtak ki, aki az indiai PriceBaba Dailyhez juttatta el őket, s ha hihetünk a látottaknak, nem sok titok marad a Motorola hivatalos leleplezésére.

Hirdetés

A Berlin NA kódnéven is emlegetett Edge 20 elviekben közel kávamentes kijelzővel érkezik, melyen a frontkamera a panel közepén kapott helyet, ellentétben például a 2020-as Edge+-szal, ahol a bal felső sarokba tolták a tervezők. A hátoldalon az előzetes pletykák fényében nincs nagy meglepetés: három, külsőre megegyező kameralencsét találunk.

Ami a specifikációkat illeti, a  szivárgások alapján az Edge 20 a teljesítmény szempontjából is középkategóriás ajánlatnak ígérkezik, mivel csúcsprocesszor helyett a Snapdragon 778G chip dolgozhat benne, 6-8, vagy akár 12 GB RAM-mal támogatva. A kijelzője állítólag egy 2400X1800 felbontású, 6,67 hüvelykes OLED panel lesz, 120 Hz-es képfrissítéssel. Maga a készülékház 169,1X75,5X8,9 mm-es méretet ölthet.

A szivárgásokból elvileg a kamerák felbontása is ismert: a 108 mpx-es fő szenzor mellé egy 16 mpx-es másodlagos lencsét, illetve egy 8 megapixeles harmadikat kapunk, az előlapi kamera pedig 32 mpx-lel dolgozik majd. A kielégítő üzemidőről egy 4000 mAh-ás akkumulátor gondoskodhat, a választható tárhelyek kapcsán pedig 128 és 256 GB-os opciókról szól a fáma.

A készülék hivatalos bejelentésére már a közeljövőben sor kerülhet, a piaci rajtra pedig az év második felében érdemes számítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.