Hirdetés

Újabb tévéken érhető el az Apple TV és az Apple TV+



|

Már a Philips Android televíziók tulajdonosai is élvezhetik az Apple szolgáltatásait.

Hirdetés

A TP Vision bejelentette, hogy az Apple TV és Apple TV+ mostantól elérhetők Európában, Dél-Amerikában, Afrikában, a Közel-Keleten, illetve a csendes-óceáni és az ázsiai régióban is. A fejlesztéssel a kompatibilis Philips Android TV-vel rendelkező felhasználók teljeskörű hozzáférést kapnak az Apple TV apphoz közvetlenül a Philips Smart TV kezdőoldalán keresztül.

Az Apple TV alkalmazásból elérhető az Apple előfizethető streaming szolgáltatása, az Apple TV+, mely díjnyertes saját készítésű műsorokat, filmeket és dokumentumfilmeket kínál a világhírű alkotóktól. Az előfizetők olyan Apple Original sorozatok közül választhatnak, mint a Ted Lasso, a The Morning Show, a For all Mankind, és a Servant, illetve olyan filmeket élvezhetnek, mint a Greyhound csatahajó, a Palmer, vagy a Wolfwalkers.

Hirdetés

Ezenfelül Az Apple TV alkalmazás révén a felhasználók hirdetésektől mentesen, tetszőleges időpontban, online vagy offline módban élvezhetik különféle Apple TV csatornák -például a STARZPLAY, az Acorn TV, vagy a Noggin - tartalmait. Az előfizetés megosztható, így akár hat családtag is használhatja Apple ID és jelszó segítségével. 

A 2021-es, új Philips Android TV-k tulajdonosai az Apple TV alkalmazást már előtelepítve, közvetlenül elérhetik a Smart TV kezdőoldaláról. A korábbi típusok esetében (Android TV 8 vagy későbbi modellek) a Google Play  alkalmazás áruházon keresztül lehetséges az Apple TV-t a kedvenc TV-k listájához hozzáadni. Az Apple TV ezenfelül megtalálható a Philips Collection alkalmazásban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.