Hirdetés

Újabb tok árulkodik a Galaxy S10+ méreteiről



|

Egy videón a Galaxy S10+ készülékhez készült tokot a jelenlegi zászlóshajókra próbálják rá, így láthatóak a méretkülönbségek.

Hirdetés

Közeledik a Samsung Galaxy S10+ (és Galaxy S10, valamint Galaxy S10 Lite) bemutatója, vagyis a szivárgások nem állnak le a következő hetekben sem. Ice Universe most például egy olyan videót tett közzé, amelyben egy tok látható, olyan, ami a Galaxy S10+ készülékhez készült. 

Hirdetés

Ezt rápróbálják a Samsung jelenlegi zászlóshajóira, így jól láthatóak a várható méretkülönbségek. A látottak alapján a Galaxy S9+ szinte tökéletesen passzol a tokba. A 6,2 hüvelykes kijelzőjű eszköznek még a gombjai is majdnem ott vannak, ahol az új tok kivágásai. 

A kamerarendszer elrendezése persze teljesen más, az új modellnél vízszintes lesz. Felül pedig látható egy apró kerek kivágás, ami nem passzol a Galaxy S9+ modellhez. A tippek szerint lesz jackcsatlakozó a Galaxy S10+ készüléken, ezúttal felül. 

A Galaxy Note 9 a maga 6,4 hüvelykes kijelzőjével sehogyan sem fért bele a tokba, és a kivágások sem stimmeltek értelemszerűen. Az Oppo Find X a maga 6,44 hüvelykes képernyőjével viszont passzolt a tokba. Mindez arra utal, hogy a Galaxy S10+ a pletykáknak megfelelően valóban 6,4 hüvelykes kijelzőt kap, mint a Galaxy Note 9 - de kisebb házban. 

A várakozások szerint az új Samsung zászlóshajók február 20-án debütálnak, épp a 2019-es MWC előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.