Hirdetés

Újabb választható ajándékokkal bővült a PC World-előfizetési akció Ultimate csomagja



|

Akciókamerát, minihangfalat vagy vezeték nélküli fülhallgatót is kérhetsz PC World-előfizetésed mellé.

Hirdetés

Mint arról már bizonyára tudtok, elrajtolt a PC World tradicionális év végi előfizetői akciója két csomagajánlattal. A 19 980 forintos alapcsomag nem csak a legkényelmesebb módja annak, hogy egy éven át minden hónapban hozzájuss a magazinhoz (valamint a benne foglalt ajándékokhoz: teljes verziós szoftverek és steames teljes játék), hanem még meg is takaríthatsz több ezer forintot az utcai vásárláshoz képest.

Másik ajánlatunk az Ultimate csomag 34 980 forintért, amellyel természetesen minden együtt jár, ami az alapcsomaggal is. Ezen felül garantált ajándékként mellé adjuk az EpistoGram online Microsoft Office tanfolyamcsomagját (ennek értéke 50 000 forint), az egy évre szóló Norton 360 Standard védelmi csomagot, egy Veger AC02 USB Type-C-kábelt és a Pizza Connection 3 teljes PC-játék Steam-kódját.

Hirdetés

Végül, de nem utolsósorban mindenki, aki az Ultimate csomag mellett dönt, választhat magának egy hardvert vagy társasjátékot. Ezek listáját bővítettük most a LAMAX akciókamerájával, minihangfalával és vezeték nélküli TWS fülhallgatójával.

Új választható hardverek

Lamax Dots2

Pillanatok alatt óriási sláger lett a TWS, vagyis teljesen vezetékmentes fülhallgató, amelynél az egyik fő fejlesztési irány, hogy minél kisebb legyen a dugó része. A Lamax Dots2 ebből a szempontból az élmezőnybe tartozik, ugyanis a mindössze 3 grammos dugónak nincs szára, és a fülből sem lóg ki zavarón. A fülkagylóban szilikonharanggal fixálható (háromféle feltét jár hozzá) dugón egyetlen gomb található, amellyel akár a Sirit, akár a Google Asszisztenst is aktiválhatod, vagy a zenelejátszást is vezérelheted. A hangzás tiszta, ami a modern BT5-kapcsolatnak, a fejlett kodektámogatásnak és a jó hangszóróknak köszönhető.

A basszus nem kellemetlenül sok, és a magas hangok is tisztán szólnak. Mindezt akár hat órán keresztül élvezheted, amit a tokba visszahelyezéssel és rátöltéssel akár 36 órára is kitolhatsz. A Type-C-n gyorstölthető tok emellett a vezeték nélküli Qi-töltést is támogatja, sőt négy LED-del az akku állapotát is jelzi. Nélkülöznöd mindössze az aktív zajszűrést kell, ám a szilikonharangok biztosította passzív zajszűrés már önmagában is elég hatékony. Mi még örültünk volna egy hivatalos IP-besorolásnak is, de azért egy izzasztó edzést, futást biztonságosan elvisel a miniatűr Dots2.

Előfizetek az Ultimate csomagra LAMAX Dots2 TWS fülhallgatóval

Lamax Sentinel2

Nem kell partiarcnak lenned ahhoz, hogy számodra is hasznos legyen egy megbízható, Bluetoothon kapcsolódó minihangfal. A Sentinel2 ráadásul nem csupán praktikussága, de hangminősége és extra szolgáltatásai miatt is érdemes a figyelemre. A 20 wattos zenei teljesítmény ilyen kis méretben tekintélyesnek számít, és a hangfal képes is ezt leadni. Mindezt úgy, hogy külseje maximálisan strapabíró, ellenáll a durvább ütődéseknek, leesésnek, sőt hivatalosan is por- és vízálló (IP67-besorolás), így kültéri használatra is bátran ajánlható.

A Bluetooth 5-ön kapcsolódó minitéglán a vízállóság ellenére minden szükséges vezérlőgomb megtalálható, odabent pedig a hangszórók mellett egy 3600 mAh-s akkumulátor is rejlik, amely 24 órás, folyamatos működést garantál. A Sentinel2 a TWS-funkciót is támogatja, amelynek köszönhetően egy másik BeatShare-kompatibilis hangfalat kapcsolhatsz rá a tökéletes sztereó érdekében. A BT5-kapcsolat mellett analóg jacken is fogadja a zeneforrást, sőt mSD-kártyaolvasó is került bele, ahonnan lejátszhatod kedvenc számaidat. A hangzás ebben a méretben megfelelő, a víz- és porállóság, valamint a hosszú üzemidő is szuper tulajdonságok, de a töltés lehetne gyorsabb is.

Előfizetek az Ultimate csomagra LAMAX Sentinel2 BT hangfallal

Lamax X3.1 Atlas akciókamera

Hiába fotózunk és videózunk ma már mindent mobiltelefonunkkal, az akciókameráknak igenis van létjogosultságuk, ezek az apró készülékek ugyanis meglehetősen mostoha viszonyok mellett is képesek jó felvételeket készíteni. A Lamax X3.1-es kamerája belépőszintű modell, ám ez nem jelenti azt, hogy csorbulna az alapvető funkcionalitás. A mindössze 58 grammos készülék akár 4K-s felvételre is képes 30 képkocka/másodperc sebességgel, HD minőségben pedig 120 fps-re is válthatunk. Ehhez egészen nagy látószög és akár 90 perc üzemidő társul - bár sajnos a töltés két órát vesz igénybe.

A kamerához Wi-Fi-n, mUSB-n és HDMI-n is lehet kapcsolódni, sőt mobilapp is tartozik hozzá. Szintén az egyszerű távvezérlést segíti a csuklóra rögzíthető távirányító, ami praktikus, és sok konkurensnél csak felár ellenében kapnánk meg. A dobozban számtalan kiegészítő is lapul, így például az extra készülékház is, amellyel 30 méterig vízállóvá válik a kamera és a por, illetve az ütődés sem árt neki. A videók minősége jó, a kép éles és tiszta, de ebbe a baráti árba sajnos az optikai képstabilizálás nem fért bele, ahogy a H.265 tömörítést és a Type-C-t is nélkülöznöd kell.

Előfizetek az Ultimate csomagra LAMAX X3.1 akciókamerával

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.