Hirdetés

Újabb videóban büszkélkedik a Galaxy Note 20 Ultra kamerájával a Samsung



|

A Galaxy Note 20 Ultra csúcskategóriás videofelvételi képességeit csillogtatja a legújabb klipjében a Samsung.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 20 Ultra a dél-koreai gyártó aktuális ultraprémium okostelefonja, ezért aztán nem meglepő, hogy az ünnepek előtt egyre több új videó és reklám bukkan fel a készülékről. Ez egy emlékeztető arra, hogy aki csúcsmobilt keres, annak jó ötlet ezt is megnézni. A készülék valóban remek: ha nem is tökéletes, de az egyik legjobb androidos eszköz. 

Hirdetés

Kamerában különösen erős a Galaxy Note 20 Ultra, és a mostani videó is a professzionális videofelvételi képességeire hívja fel a figyelmet. Ehhez egy görtáncost hívtak segítségül, őt vették fel mobillal. 

A Samsung megemlíti a 8K-s felvételi lehetőséget és a Super Steady stabilizálási opciót is, bár magát a videót 1080p-ben töltötték fel. Ez logikus is, hiszen a Super Steady csak ezt a felbontást támogatja, ám így különösen ideális gyors mozgáshoz és akciófelvételekhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.