Hirdetés

Újabb videókon a Google Pixel 7A, semmi titok nem maradt a bemutatóra



|

Az internet csúnyán lekörözte a Google-t az új mobil bemutatásával.

Hirdetés

A Google jövő héten,  egészen pontosan május 10. én tartja a 2023-as I/O fejlesztői konferencia megnyitóját, amelynek keretében a várakozások szerint több új terméket is le fog leplezni a vállalat, köztük a Nest Locator Bluetooth-követővel, a hajtogatós Pixel Fold mobillal és a középkategóriás Pixel 7a-val.

Ami az utóbbit illeti, a keresőóriás ezúttal különösen rosszul őrizte a titkait, a néptelefonról ugyanis szinte minden kiszivárgott, miközben maga a vállalat eddig csupán egy elmosódott fotót és egy indiai megjelenési dátumot közölt, azokat is a név említésre nélkül.

Hirdetés

Az elmúlt napokban már rendereken és egy csokor marketinganyagon is láthattuk az ősszel piacra dobott Pixel 7 és Pixel 7 Pro  jóárasított kistesóját, most pedig két videót is kaptunk róla. Az egyiket a munchy nevű youtuber szállította, aki elmondása szerint a használt készülékek piacról szerezte be a még be sem jelentett Pixel 7a-t, a másikat pedig a PBK Reviews csatorna, amely rögtön szét is szerelte a zsákmányt.

Az új szivárgások megerősítik a korábban nyilvánosságra került specifikációt: a Pixel 7a-t a Google házon belüli fejlesztésű Tensor G2 chipje hajtja, amihez 8 GB RAM-ot, egy 4800 mAh-s akkumulátort és egy 6,1 hüvelykes, 90 Hz-es képfrissítésű FHD+ kijelzőt kapunk. Munchy videójából az is kiderül, hogy az új telefonnak valamivel vastagabbak a képernyő körüli kávái, mint a tavaly megjelent Pixel 6a-nak, a tripla lencsés (64/13/13 megapixel) kamera szoftveréből pedig hiányoznak a drágább Pixel 7/Pixel 7 Prón elérhető Action és Cinematic üzemmódok.

Az eddigi pletykák szerint a Pixel 7a május 11-én válik elérhetővé a támogatott piacokon (Magyarország továbbra sincs köztük), 499 dolláros (168 ezer forintos) fogyasztói áron, ami különösen csábítóvá teheti a terméket. A rend kedvéért most is leszögezzük, hogy mindezek nem hivatalos információk, de ezen a ponton tényleg nem könnyű úgy tenni, mintha nem derült volna ki minden említésre méltó dolog az új készülékről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.