Hirdetés

Újabb videón a Xiaomi összehajtható mobilja



|

Ismét felbukkant egy videón a Xiaomi háromba hajtható, menő Mi Fold okostelefonja. A pletykák szerint közeledik, és 1000 dollárba kerülhet.

Hirdetés

A Xiaomi már többször megvillantotta az első összehajtható mobilját, amely jelenleg egyedülálló módon háromba hajtható. Ilyenkor a jobb és a bal szélét is alulra hajthatjuk a képernyőnek, így a panel középső része marad a kezünkben, kompakt okostelefonként. 

Hirdetés

Nemrég előkerült egy 10 másodperces videó a Weibón keresztül, ami a YouTube-ra is felkerült. A tippek szerint az összehajtható Xiaomi mobil valamikor az idei második negyedévben jelenik majd meg a piacon, a vételára pedig 1000 dollárnak felel majd meg. 

Amennyiben ez így lesz, akkor jelentősen alávág a piacnak a gyártó, megint. A Samsung Galaxy Fold és a Huawei Mate X ára több mint kétszer ennyi. Egyes pletykák szerint ráadásul a Xiaomi duplán hajtható kijelzője jobb technológiát alkalmaz, mint amit a Samsung bevetett. 

Bár egyelőre az összehajtható mobilok piaca az extrém magas vételárak és a szűkös készletek (főleg a minőségi zsanérokból és kijelzőkből van nagy hiány) miatt nagyon döcögősen indul, tervez ilyen eszközt piacra dobni az Oppo, a TCL és a Motorola is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.