Hirdetés

Újabb vízhűtéses külső videokártyát leplezett le a Gigabyte



|

Az AORUS RTX 3080 Ti Gaming Box szinte bármely laptopból képes izmos gamer vasat csinálni.

Hirdetés

A Gigabyte tavaly ősszel leplezte le a GeForce RTX 3080- és 3090-alapú külső videokártyáit, de hamarosan újabb opcióval bővül a kínálat, a tajvani gyártó weboldala ugyanis már listázza a 3080 Ti-re épülő modellt is.

Az AORUS RTX 3080 Ti GAMING BOX-ban egy Gigabyte RTX 3080 Ti 12G teljesít szolgálatot, 12 GB GDDR6X memóriával (19 000 MHz) és 1665 MHz-es GPU órajellel. A Gigabyte hasonló modelljei után nem meglepetés, hogy az optimális üzemi hőmérsékletről itt is a szuperhalk Waterforce vízhűtési rendszer gondoskodik.

Hirdetés

Ez egy 240 mm-es alumínium radiátorból, két darab, kettős csapággyal biztosított 120 mm-es ventilátorból, valamint egy rézlapból és kompozit hővezető csövekből áll, a kompakt méretben (300X 140X 173 mm) is hatékony hűtést biztosítva. És hogy a doboz ne csak hatékony, de trendi is legyen, a beépített RGB-s rendszer sem hiányzik a repertoárból.

Ami pedig a csatlakozókat illeti, az AORUS RTX 3080 Ti GAMING BOX egy Thunderbolt 3-as kimenetet, egy Ethernet portot, három darab USB 3.0-s aljzatot, illetve 2 db HDMI és 3 db DisplayPort outputot kapott.

A külső videokártya hivatalos termékoldala minden fontos adatot listáz, de a megjelenési dátumot és az ajánlott fogyasztói árat még nem árulta el a Gigabyte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.