Hirdetés

Újra átlátható lesz az Instagram képfolyama



|

Két alternatívát is kínál az app azoknak, akik nem élvezik az Instagram görgetését jelenlegi formájában.

Hirdetés

Az Instagramon jelenleg kétféle tartalmat találhatunk meg: vannak a "hagyományos" képes és videós posztok, amiket egy görgethető "hírfolyamban" láthatunk, és a sztorik, melyek között könnyedén lapozgathatunk. A rendszer próbálja a számunkra leginkább releváns tartalmakat szállítani, azon ismerőseink, követett oldalaink posztjait teszi előre, amikkel gyakran lépünk interakcióba.

Vannak azonban olyanok, akik ezt nem tartják jó megoldásnak - nekik szólnak az Instagram a napokban bevezetett újításai.

Hirdetés

A funkció több hullámban élesedik, és azon felhasználók, akiket elér, két új rendezési mód közül választhatnak (de egyiket sem állíthatják be alapértelmezettként). Az Instagram logó melletti, lefelé mutató nyílra bökve előhozható a menü, amiből elérhetjük a rendezéseket: a Following időrendben mutatja a posztokat, a Favorites pedig csak a kedvenceink tartalmait jeleníti meg (legfeljebb 50 fiókét), ugyancsak a posztolás ideje szerinti sorrendben.

Elvileg a mai nap végéig mindenkihez el kell jutnia ezeknek. Csak az iOS-es és androidos appból lesznek elérhetők, weben egyelőre nem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.