Hirdetés

Újra dübörög a ZTE



|

Amerika minden tiltást és korlátozást felold, ehhez már csak 400 millió dollárt kell zálogba adnia a ZTE-nek.

Hirdetés

A ZTE immáron hónapok óta tárgyal azért, hogy folytathassa a működését Amerikában, illetve általánosságban. Bár a kínai vállalatot komoly szankciókkal büntetheti meg az amerikai kormány, a ZTE hajlandó minden egyes kérésnek és felszólításnak eleget tenni azért, hogy jelen lehessen az amerikai piacon, illetve használhassa a régióból származó hardvereket, szoftvereket. 

Hirdetés

A Bloomberg legutóbbi jelentése szerint a ZTE-nek gyakorlatilag sikerült eljutnia odáig, hogy Amerika feloldjon minden korlátozást és tiltást, és a kínai óriás ismét együtt dolgozhasson az amerikai partnereivel. A ZTE azt is aláírta, hogy 400 millió dollárt ad zálogba. Ha ez megvolt, újra vásárolhatnak amerikai cégektől származó alkatrészeket. 

Bár augusztus 1-ig átmeneti engedéllyel eddig is működött a ZTE Amerikában, a mostani megállapodásnak hála minden korlátozást véglegesen felold a helyi kormány. Mostanra elvileg a 400 millió dollárt is kifizette a ZTE. Ez volt az utolsó szükséges lépés ahhoz, hogy megoldódjanak a vállalat problémái. Az amerikai igazgatótanács összes tagja is távozott persze. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.