Hirdetés

Újra Gépépítők kalauza



|

Megjelent népszerű kiadványsorozatunk harmadik része. A közel 100 oldalas különszámunkat ajándékba adjuk a novemberi PC World mellé.

Hirdetés

Szerencsére ismét felpezsdült a komponenspiac, az élesedőverseny ugyanis jótékony hatással volt az árakra, így ma már a középkategóriában is találunk olyan videokártyákat, amelyek teljesítményéről két évvel ezelőtt még csak álmodtunk. Aki nem járatos e területen, az könnyen eltévedhet a rövidítések és a speciális jelölések erdejében, így érdemes előre informálódni még vásárlás előtt. Friss magazinunkban bemutatjuk, hogy mi mindenre érdemes figyelni, miként működnek a PC részegységei, valamint a piac jelenlegi legjobb vételeit is megkeressük.

Ízelítő a tartalomból:

- Bitektől az élethű csatamezőig
- Egy processzor belülről
- DDR3 versus DDR4
- Harc a plusz képkockákért
- Profi BIOS-beállítások

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a novemberi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb gépépítő kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.