Hirdetés

Újra itt a Lenovo összecsukható táblagépe



|

5,5 vagy 7,8 hüvelykes lehet a Lenovo Folio koncepció, amely idén is megmutatta magát a Lenovo Tech Worldön.

Hirdetés

Már beszámoltunk róla, hogy a Lenovo valósággal parádézott az idei Lenovo Tech World rendezvényén, azonban a shown volt egy olyan termék is, amely nem kapott akkora figyelmet. 

Hirdetés

Miután tavaly egy összecsukható, csuklóra hajtogatható okostelefonnal villogott a Lenovo, valamint egy összecsukható táblagéppel, most ez utóbbi visszatért. 

A Lenovo Folio koncepció hajlékony érintőkijelzővel rendelkezik, és 5,5, valamint 7,8 hüvelykes méretekben használható. A panel felbontása 1440 x 1920. A motorháztető alatt egy 2013-ból származó Snapdragon 800-as lapkakészlet található, ami Android 7.0-t futtat. Minden bizonnyal ha sorozatgyártásra kerül a sor, akkor modern chipet választanak. 

Többen azt remélik, hogy ha jövőre is felbukkan az eszköz, akkor talán már a sorozatgyártásról beszélhetünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.