Hirdetés

Újra izgalmassá teheti a táblagépeket a következő iPad Pro



|

Jelentős változásokat hozhat a profi tablet frissítése.

Hirdetés

Novemberben lesz nyolc éve, hogy az Apple piacra dobta az első generációs iPad Prót, amely a vastagabb pénztárcájú vásárlóknak kínálja a mindenkori táblagépes csúcstechnológiát. Ez a recept ugyan azóta sem változott, az izgalmas frissítések viszont az utóbbi években mintha elkerülték volna a terméket.

A soron következő kiadás azonban kifejezetten nagy durranás lehet, amit most a hitelesebb szivárogtatók közé sorolható Mark Gurman szellőztetett meg a legújabb hírlevelében.

Hirdetés

A Bloomberg elemzője ebben megerősítette azokat a korábban már hallott pletykákat, melyek szerint az új iPad Pro már nem a MacBookokban is használt miniLED, hanem OLED kijelzővel érkezik, a teljesítményéért pedig az M3-as processzor felel majd. Ezzel azonban még nincs vége: Gurman értesülései alapján az Apple a 2020-ban bemutatott Magic Keyboardot is áttervezi, a felhasználói visszajelzésekből tanulva nagyobb touchpadot helyezve a mágnesesen csatlakozó kiegészítőre.

Az új iPad Pro 11 és 13 hüvelykes méretben támadhat, melyek közül az utóbbi egy hajszálnyival még nagyobb is az aktuális, 12,9 hüvelykes csúcsmodellnél. A termék pedig további meglepetéseket is tartogathat, mivel Gurman úgy tudja, hogy az Apple ezzel szeretné ismét feltüzelni a lelkesedést a tablet termékkategória iránt, ami jelenleg a cég palettájának legkevésbé jövedelmező ága.

A tűzijátékra azonban még várni kell, a jelentés szerint ugyanis az OLED/M3 iPad Prók leghamarabb 2024 tavaszán mutatkozhatnak be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.