Hirdetés

Újra jó ár-érték arányú mobilt hoz ki a OnePlus



|

Nagy a kavarás az újabb készülék körül, az például még rejtély, hogy OnePlus Z vagy OnePlus Nord lesz a neve - az ára viszont kedvező lehet.

Hirdetés

Eddig OnePlus Z néven emlegették a kínai gyártó olcsónak ígérkező, középkategóriás mobilját, nemrég azonban a OnePlus Nord név kezdett ezzel kapcsolatban terjedni. A gyártó indított egy "onepluslitezthing" nevű fiókot is az Instagramon, amelyen volt egy kép a Nord és a OnePlus Nord nevekkel, valamint egy felirattal, hogy már majdnem készen áll a megjelenésre. Eredetileg a OnePlus 8 szériával egyszerre vártuk, de kiderült, hogy csak a nyáron futhat be. 

Hirdetés

A OnePlus jól ismert taktikája, hogy közvetve, de folyamatos kedvcsinálókat szór szét az új termékeiről. A OnePlus Nord nevet egyébként Amerikában is levédette a cég. De a névnél talán egy fokkal fontosabb, hogy a kínai cég ezzel visszatérhet ahhoz a gyakorlathoz, amely pár év alatt népszerűvé tette őket, miszerint kifejezetten jó tulajdonságokkal rendelkező mobilokat hihetetlenül kedvező áron kínáltak.

Ami a specifikációkat illeti, a szó-beszéd alapján az erős középkategóriás Snapdragon 765G-re vagy ezzel egyenértékű MediaTek Dimensity chipre számíthatunk, de mindenképp 5G támogatással. A fő célpiac első körben India, ahol 300 dollár alá szorítják az árat, de bennfentesek szerint Európában is megjelenik majd a készülék, persze kissé magasabb árcímkével a vám, áfa és hasonló finomságok miatt. Az, hogy ez mennyire versenyképes, majd az dönti el, ha tudjuk a többi részletet, például a kijelző felbontását, a RASM és a tárhely méretét, valamint a kamera tulajdonságait. Várunk türelmesen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.