Hirdetés

Újra lehet Palm okostelefon



|

A TCL 2018-ban dobhatja piacra a Palm okostelefonját - vajon sikerrel térhet vissza a márka?

Hirdetés

A Palm egyike volt az első szereplőknek az okostelefon-piacon, a Palm Pilottól kezdve a Palm Treo készülékig emlékezhetnek a márkára azok, akik már ekkor lelkesedtek a PDA-kért és PDA-telefonokért. Az iPhone és az Android érkezése után azonban a Palm lejtőre került. 

Hirdetés

A márka nem tért át sem Androidra, sem Windowsra, maradt a saját webOS rendszerénél, amely azonban a hardverekkel együtt kudarc lett. A HP 1,2 milliárd dollárért vette meg végül a Palmot, és megpróbálta megmenteni a webOS-t. Ez nem ment jól, ezért a Palm divíziót végül eladta a kínai TCL-nek. 

A TCL nem kezdett semmit a névvel, de az Android Planet értesülései szerint ez jövőre változik. A TCL marketingmanagere azt ígérte, hogy jövőre Palm márkájú termékeket mutatnak be. 

Az persze igen valószínűtlen, hogy a TCL a webOS vagy a PalmOS rendszert használná, de a stylus vagy a QWERTY-billentyűzet visszatérte nem zárható ki. Elképzelhető ugyanis, hogy a TCL-t épp a BlackBerry KeyOne ösztönözte (valamint a Nokia név sikere). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.