Hirdetés

Újratervezhetik a Google Fotók képszerkesztőjét



|

Úgy néz ki, hogy megint variál a Google, a Fotók appon belül most a képszerkesztő funkcióit alakíthatja át.

Hirdetés

A Google folyamatosan variál mostanában a Fotók alkalmazásával, előbb a kezelőfelületet újította fel többször, amit a jelek szerint a képszerkesztő követhet. Azt érdemes rögtön leszögezni, hogy a cég elismerte, rengeteg olyan módosítást tesztel az appon belül, mit végül nem ad ki vagy eleve nem is állt szándékában. Ha a mostanit bevezetik, akkor viszont a Fotók app képszerkesztő része kevésbé épít majd az ikonokra, inkább a szöveges elemek lesznek a hangsúlyosak. 

Hirdetés

Egyes felhasználóknál ugyanis megújult a képszerkesztő részleg felülete és annak gombjai - ugyanakkor nem mindenki szerint válik ez az app előnyére . 

Természetesen a funkciók elérhetőségén is módosítottak, új csoportokba vannak osztva az egyes elemek. Azt viszont egyelőre lehetetlen megmondani, hogy a mostani tesztek és kísérletek közül mi az, ami tényleg bekerül majd a stabil Fotók appba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.