Hirdetés

Ünnepi tortát küldött egy férfi a boltnak, ahonnan egy éve rendelt egy videokártyát, de még nem kapta meg



|

Cserébe pár nappal később meg is érkezett hozzá az RTX 3080.

Hirdetés

Lengyelországban sem könnyebb most videokártyához jutni, mint a világ más tájain, de azért az extrém, hogy egy évig nem érkezik meg egy rendelés. Egy lengyel férfi 2020. szeptemberében rendelte meg RTX 3080-asát, viszont az üzlet azt állította, az Nvidia nem küldött nekik eleget, türelemmel kell várnia.

A vásárló úgy érezte, miután egy évig hiába várt, évfordulós tortával ünnepli meg kapcsolatát az üzlettel. Ezért - mint arról a cukrászda beszámolt - megrendelte a süteményt, és azt íratta rá, hogy "Egy éve együtt 600000022222", mely utóbbi a kártya rendelési száma.

Hirdetés

A sajttorta cselekvésre késztette a boltot, így csodák csodájára pár nappal később meg is érkezett a Gigabyte GeForce RTX 3080. 

A VideoCardz információi szerint egyébként az X-kom nevű viszonteladó áll a történet középpontjában, mely ismert arról, hogy sokat vár a szállítások teljesítésével, és nem túl felhasználóbarát az ügyfélszolgálata. Állítólag augusztusban az RTX 3070-et és RTX 3080-at rendelő ügyfeleknek felajánlották, hogy RTX 3060-at kapnak cserébe, ami szerintünk "ugyanolyan erős", mint a drágább modellek, ezért az árkülönbözetet sem kívánták visszatéríteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.