Hirdetés

Elszállt a UPC, országszerte akadozik a szolgáltatás



|

Elárasztották a panaszok a közösségi média felületeket, miután szerda hajnal óta nincs internet az ország több pontján.

Hirdetés

Világunk előrehaladottságát remekül mutatja, hogy az interneten értesülünk arról, hogy nincs internet. A UPC felhasználói - joggal - kiakadtak, hogy szerda hajnal óta nem elérhető nálunk az internet, és ez már nem az első alkalommal fordul elő mostanában. 

Hirdetés

Ami még nagyobb probléma, hogy az ügyfélszolgálatot sem lehetett hívni, mert a 1221-es szám nem volt kapcsolható. Ez azóta változott, most az automata közli, hogy problémák akadtak. Reggel 8 körül a UPC elismerte, hogy fennakadások vannak mind az internet-, mind a telefonszolgáltatásban, de a hiba elhárításán már dolgoznak. Nem tudni, ez meddig tarthat, de reméljük, mihamarabb megoldódik, és majd ha visszajön az internet, mindenki értesül arról, miért nem volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.