Hirdetés

A UPC karbantartásokat végez, mutatjuk, mikor és hol nem lesz internet



|

Az egész országot érinti a nemrég indult karbantartási sorozat, ami még heteken át tartani fog.

Hirdetés

UPC Magyarország Kft. nemrég elkezdte menetrendszerű, ütemezett karbantartási sorozatát, amely egészen április 23-ig el fog tartani, munkálatonként 4-12 órára szünetel majd a szolgáltatás az érintett településeken és budapesti kerületekben. 

Hirdetés

Nyilván ez most azért is különösen problémás, mert a koronavírusjárvány miatt sokkal többen maradnak otthon, az iskolai oktatás is interneten keresztül zajlik, és nem kevés ember választja a munkába járás helyett a home office-t. A UPC egy közleményben kiemelte, hogy a jenlegi különleges helyzet fényében felülvizsgálják a munkatervet, de alapvetően arra törekszenek, hogy a kötelező karbantartások az eredeti tervek szerint, a lehető leggyorsabban végbemenjenek. Hozzátették, ha esetleg kimarad a szolgáltatás, legfeljebb 30-60 perces leállásra lehet számítani.

Ide kattintva éritek el a UPC hivatalos táblázatát, amiben pontosan felsorolják az összes tervezett munkálatot, illetve az érintett településeket és budapesti kerületeket, így fel tudtok majd készülni azokra az órákra, amikor szünetel az internet-, az analóg és digitális kábeltévé-, vagy a telefonszolgáltatás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.