Hirdetés

Nálad is szakadozik a net a napokban? Nem a UPC miatt!



|

A UPC Magyarország igyekszik minden nem létfontosságú karbantartást elhalasztani, de az áramszolgáltatók munkálatai zavart okozhatnak.

Hirdetés

Pár órája adtunk hírt arról, hogy a UPC országszerte karbantartási munkálatokat végez, melynek következtében akár órákra is kimaradhat a kábeltévé-, telefon- és internetszolgáltatás. A cég hivatalos közleményében igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy amennyire lehet, próbálják a szolgáltatás használatának lehetőségét biztosítani.

Hirdetés

A munkálatok jelentős többségét, 90%-át az áramszolgáltató végzi. A UPC Magyarország igyekszik a saját karbantartási feladatait éjszakai órákban végezni, amikor csak lehetséges, ahogy az a hivatalos táblázatban is látható. A tág időintervallumoktól nem kell megijedni, kizárólag kritikus esetekben fordulhatnak elő leállások, és azok sem tartanak 30-60 percnél tovább, amíg a rendszer frissít. A szolgáltató felkészült a home office, az otthoni tanulás és szórakozás következtében megnövekedett forgalomra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.